• leder@mbccn.no
  • +47 413 06 467

Bilxtra Strømmen

ItAdminMBCCN      0    3280 Views

Bilxtra Strømmen

 

 

AS Sørensen og Balchen er en av de eldste og mest tradisjonsrike aktører i bilbransjen. Det ble etablert som handelsfirma og bilimportør i 1907 og har siden den tid vært en ledende distributør av slitedeler og rekvisita.

I de senere år har Sørensen og Balchen bygget ut distribusjonsnettet i et høyt tempo. Gjennom oppkjøp og etablering av BilXtra-avdelinger har konsernet forsterket sin posisjon som Norges ledende distributør mot rekvisita- og verkstedsbransjen og BilXtra er i dag et av de mest kjente varemerker.

BilXtra verkstedkjede ble etablert våren 2009 og har på få år vokst seg til en av bransjens største kjeder med over 220 verksteder ved inngangen til 2012. Fremgangen kommer av helhetlige konsepter med presise systemer, god varetilgjengelighet, effektiv logistikk og leveranse, samt kursing og omfattende markedsføring.
Sørensen og Balchen importerer og selger anerkjente kvalitetsprodukter produsert av de sterkeste leverandørene til bilindustrien. Vi operer utelukkende med OE-kvalitet eller Matching Quality. Dette er universelt aksepterte begrep som sier at våre deler er av minst like god kvalitet som originalmontert. Deler fra Sørensen og Balchen montert på ett av våre BilXtra-verksteder har 5 års garanti.

 

Bilxtra Strømmen

Det gis 30% på slitedeler og 20% på bilpleieprodukter, unntatt er varer som allerede er på tilbud.

Avtalen gjelder i denne butikken.

Husk medlemskort.

You must be logged in to post a comment

Summermeet 2024

Trykk på bildet for påmelding

Video Høsttur 2021

Video Summermeet 2019

Samarbeids-partnere

Organisasjonsopplysninger.

Orgnr:917405204

Kontonummer:60050677020

Adresse:Postboks 88 Vollebekk

Postnr:0516

Postadresse:Oslo