• leder@mbccn.no
  • +47 413 06 467

Berg’s Automatservice AS

ItAdminMBCCN      0    3358 Views

Berg’s Automatservice AS

Vi utfører alle typer reparasjoner på de fleste bilmerker. Spisskompetansen er Mercedes Benz, men det har vist seg at vi også er konkurransedyktige på reparasjon av andre bilmerker. Tilbud kan innhentes for hver enkelt type reparasjon, og prisen er selvfølgelig avhengig av delekostnader samt arbeidsomfang. For Mercedes Benz, har vi et omfattende diagnoseutstyr på lik linje med merkeverksteder og vi påtar oss derfor de samme arbeidsoppgavene men med andre kostnadsrammer enn sertifiserte merkeverksteder er i stand til å klare.

  • Bremser og bremsesystem
  • Mekaniske reparasjoner
  • Kilometerservice
  • Motordiagnose
  • Forstillingskontroll og 4 hjulskontroll
  • Eksosanlegg
  • EU-Kontroll

Vi er Norges ledende spesialist og tilbyr gratis diagnostisering, i tillegg til de rimeligste prisene for service, reparasjon og overhaling av Mercedes-Benz automatgirkasser. Med over 25 års erfaring, taxi-næringen som vår største kunde på dette området, og alt av verktøy og diagnoseutstyr, er vi kanskje det eneste verkstedet i Norge som kan tilby denne typen reparasjoner og overhaling på din Mercedes Benz automatgirkasse. For å sikre våre kunder rask oppfølging har vi også til enhver tid samtlige deler til de mest brukte automatgirkasser fra Mercedes Benz på lager.

Berg’s Automatservice.

10% rabatt på faktura ved fremvisning av medlemskort.

Gå til Berg’s Automatservice AS

You must be logged in to post a comment

Summermeet 2024

Trykk på bildet for påmelding

Video Høsttur 2021

Video Summermeet 2019

Samarbeids-partnere

Organisasjonsopplysninger.

Orgnr:917405204

Kontonummer:60050677020

Adresse:Postboks 88 Vollebekk

Postnr:0516

Postadresse:Oslo