• leder@mbccn.no
  • +47 413 06 467

Dekkgutta AS

ItAdminMBCCN      0    2529 Views

Dekkgutta AS

Dekkgutta AS holder til bak Plantasjen på Skullerud Syd I Oslo. Vi har ett av Norges beste dekkhotell.

Vi tilbyr dekkhotell til privatpersoner, små bedrifter, leasingselskaper, bilutleiefirmaer og store bedrifter. Vi vet at ikke alle synes dekkskifte og oppbevaring av dekk er forbundet med noen stor glede. Det vi også vet er at de fleste må gjøre noe med dette minst to ganger i året. Kjenner du deg igjen? Da skal du vite at vi kan hjelpe deg. Bildekk tar stor plass og det er tidkrevende å vedlikeholde dem. På vårt dekkhotell gjør vi alt dette for deg, og vi vil hvert år sende ut et varsel når det nærmer seg dekkbytte. Da er det bare å ta turen til vårt dekkhotell så sørger vi for å skifte dekkene. Vi vedlikeholder dekken for å forlenge levetiden og de lagres sikkert og trygt for å unngå tyveri eller skader

Moderne biler har en rekke overvåkingssystemer som man må ta hensyn til ved hjulskift. Dekk og felger bør kontrolleres jevnlig for å opprettholde sikkerhet på veien. La oss ta godt vare på dine dekk på vårt dekk hotell

Dekkgutta AS

Gå til Dekkgutta AS

You must be logged in to post a comment

Summermeet 2024

Trykk på bildet for påmelding

Video Høsttur 2021

Video Summermeet 2019

Samarbeids-partnere

Organisasjonsopplysninger.

Orgnr:917405204

Kontonummer:60050677020

Adresse:Postboks 88 Vollebekk

Postnr:0516

Postadresse:Oslo