• leder@mbccn.no
  • +47 413 06 467

Autoglaze AS

ItAdminMBCCN      0    2802 Views

Autoglaze AS

Vi er forhandlere av Autoglaze Professional Car Care System, 3D Products, Braun Automotive, Britemax, Max Protect, Raceglaze og Rupes. Til informasjon har vi masse gode produkter i Autoglaze-Serien til forbruker- og proff-markedet, alt fra avfetting som både er økologisk nedbrytbar og svært effektiv på samme tid, serien består av eksteriør og interiør produkter som er veldig prisgunstig. Vi er fullforhandler av Rupes i Norge, som i de siste årene har tatt store markedsandler av detailer og proffmarkedet, ta kontakt om det er noe du trenger.

Vi satser på salg i alle markeder, proff, detailer og hobbybrukeren. I kraft av våre leverandører har vi produkter som dekker alle behov. De fleste av produktene vi selger kommer i ulike forpakninger og størrelser. Finner du et produkt du liker, men ønsker en annen størrelse, ta kontakt.

Autoglaze AS avtale:
Gir 10% rabatt på veiledende priser, samt ekstra gode priser på treff og utstillinger hvor vi og dere er representert.
Koden for å få rabatt i vår nettbutikk er: mbccn10
Ved kjøp i butikk fremvises gyldig medlemskort.

Gå til Autoglaze

You must be logged in to post a comment

Summermeet 2024

Trykk på bildet for påmelding

Video Høsttur 2021

Video Summermeet 2019

Samarbeids-partnere

Organisasjonsopplysninger.

Orgnr:917405204

Kontonummer:60050677020

Adresse:Postboks 88 Vollebekk

Postnr:0516

Postadresse:Oslo